Selecteer een pagina

Rick Snel

Januari 2019
In de afgelopen 20 jaar heb ik vele muziekstijlen geproduceerd: trance, techno, pop, rock, progressive house en filmmuziek. Tevens heb ik vele bands en artiesten ondersteund in sounddesign en beat-programming. Qua eigen werk breng ik de laatste twee jaar onder de naam Hidden Nature progressive house en trance releases uit. Hieronder kan je een kleine selectie van mijn werken beluisteren. 

 

Video

Hidden Nature – New Resonance

In april 2018 kwam mijn track ‘New Resonance’ uit bij Afterglow Records, één van de bekendste progressive-trance labels uit Duitsland. Van deze track werd ook een remix gemaakt door Solid Stone. De plaat werd goed ontvangen, maar het hoogtepunt was toch wel dat deze werd geselecteerd voor de radioshow van Solarstone: Pure Trance Radio. Het fragment kan je hier beluisteren.
Video

Deva Dyne – Someday

Van 2009 tot 2011 heb ik gewerkt aan het album van Deva Dyne, een samenwerking met singer/songwriter Judith Jobse. De basis van de tracks legde ik in mijn homestudio en werden uitgewerkt in de Volver Studio in Tilburg. Een zeer leerzame periode waar ik samenwerkte met muzikanten als Leendert Haaksma (gitarist), Remko Kuhne (toetsenist) en Pablo Penton (bassist). De productie en de mix deed ik samen met Crip Theeuwes. De track Someday was de eerste single van het album.
Video

Hidden Nature & Baragula – Colours

Mijn samenwerking met het trance duo Baragula kwam in 2018 uit op het label Midtown Records. De beschrijving die het label gaf bij de track was: “Hidden Nature teams up with Baragula to bring you another massive future classic in progressive trance. Shifting between different emotional themes, this track breathes the quality production we all love and is a valuable addition to any set or playlist.”
Video

Totally Tuned: work 1

Eind 2018 maakte ik een eerste werk voor Totally Tuned, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van audio voor bedrijven, films en brands. Sinds kort ben ik toegevoegd aan het producersteam van Totally Tuned.

Muzikale samenwerkingen

Judith Jobse, Maurits Boegman, Evert Zeevalkink, Leendert Haaksma, Pablo Penton, Remko Kuhne, Alan Branche, Paul Coenradie, Kristoffer Gildenlow, Anne Bakker, Martine Bond, Jan Dulles, Crip Theeuwes, Baragula, Ronald Hendrikx, Andy Junior, Vincent Doorman, Stefan de Roon, Ben Vreeburg, Daniel Huijben, Frank Burks, Dek Burke, Hans van der Heide, Omar Tahya, Imi Rtist, Blackstroke, Maedy, Milan Verheij, Rob Hendriks, Benny Bakker.