Rick heeft er voor gezorgd dat ik over ben gestapt op Ableton.. dat weet hij alleen niet 😉 Ik heb nog geen dag spijt gehad. Hij heeft altijd een luisterend oor ( onze maatschappelijk werker 😀 ) en geeft goede uitleg en tips… TOP gozer ! Wil je iets leren over muziek maken met Ableton moet je bij Rick zijn!

Jeroen Staassen

producer

Als leerling kan ik zeggen: Rick is een super docent! Hij houd rekening met wat zijn student wilt bereiken en gaat diep op de materie in die op dat moment nodig is om een bepaald doel te bereiken. Of het nou om sounddesign gaat, arrangeertips of mixen, deze man weet waar hij het over heeft. 5 sterren Rick, pak aan!

Teun van der Salm

producer, drummer

Rick weet absoluut waar hij het over heeft, geeft zijn passie en liefde voor de muziek door in alles wat hij doet en zegt. Erg kundig, en je kan altijd met je vragen bij hem terecht!

Maarten de Wit

producer

Been working with Rick Snell for the past two years in many different situations and set-ups.
Easy to work with and always prepared and professional. Great ideas and a great ear for productions and sounds.
My “go-to-guy” for many things.

Kristoffer Gildenlow

singer, songwriter, multi instrumentalist, producer

Het is een genot om eindelijk les te krijgen na 7 jaar ermee bezig te zijn. En het gevoel eindelijk vooruit gang te boeken! Rick is een geweldig,aardige man die je graag helpt met je passie! Maar dan ook echt goed helpt! Hij leert je graag dingen en begrijp je het niet herhaalt die het gewoon nog een keer. Hij is erg geduldig en ik kijk elke week erg uit naar zijn lessen!!

Maxime van Staveren

producer

Wat ik vooral fijn vind aan de lessen is dat Rick de tijd neemt om de leerling te leren kennen en om te kijken welk soort lesgeving het beste past bij hem of haar. Ik heb op een hele relaxte manier les gekregen en heb erg veel geleerd over de basis van Ableton.

Sjors de Boer

producer, filmmaker

Luistert goed, uiteraard op muzikaal vlak maar ook wat de wens van de opdrachtgever is.
Prettige persoonlijkheid om mee te werken, werk snel en creatief!

Maedy de Miranda-Tol

songwriter, zangeres