Selecteer een pagina

Reviews

 

ralph, 2 januari 2019 (bruiloft)

Rick heeft bij ons op de bruiloft gedraaid. Alles was super geregeld en geen omkijken naar gehad. Hij voelde goed aan welke muziek er gedraaid moest worden en ook verzoekjes waren geen probleem. In 1 woord geweldig.

tom, 10 mei 2019 (bruiloft)

Wat een top DJ! Ten eerste wilde wij graag een openingsdans op de feestavond doen en daarvoor een aantal nummers mixen. Het mixnummer was helemaal naar onze wens en zat heel snel in onze mailbox, snelle service dus! De communicatie is ook heel fijn verlopen. Als wij met vragen of wensen zaten, werd daar altijd goed en snel over meegedacht door Rick. En dan uiteraard de feestavond zelf, wat een feest kan Rick bouwen. Hij voelde de sfeer heel goed aan, waardoor al heel snel de voetjes (zelfs van de 50plussers :P) van de vloer gingen. Alle soorten platen liepen vloeiend over in elkaar: Verzoekplaten van onze gasten, Rick zijn eigen inbreng en creativiteit natuurlijk en wij hadden als bruidspaar zelf een aantal nummers die wij heel graag wilde horen op het feest (een aantal dagen van tevoren die nummers aan Rick doorgegeven). Als jullie dus een zeer geslaagde feestavond willen, is Rick de juiste DJ!

maarten en ilona, 1 oktober 2018 (bruiloft)

Wat een fantastisch feest, mede door DJ Rick! Onze speellijst met tips werd goed gedraaid, net als verzoeknummers van onze gasten. DJ Rick weet de sfeer er goed in te houden, zodat iedereen danst en blijft dansen.

tony, 10 september 2018 (50ste verjaardag)

Rick en zijn maat die het licht verzorgde zijn heel aardige kerels. Zij hebben ons goede tips gegeven over de locatie van de dj booth en het licht bij ons tuinfeest. Bij binnenkomst van onze gasten gezelllige achtergrond muziek en na het welkomstwoord ging t lekker los. De mannen hebben goed werk verricht want veel mensen hebben gedanst. Verzoeknummers werden ook gehonoreerd. De lichtshow moet je wel erbij boeken want dat maakt de presentatie van Rick af. 

lydia, 29 augustus 2018 (bruiloft)

Rick heeft een hele goede set neergezet en de overgang en samenwerking met de bigband verliep soepel. Rick was snel en duidelijk in de communicatie en heeft geleverd wat hij had belooft, helemaal top!

Fieke, 2 oktober 2017 (50ste verjaardagsfeest)

Fantastisch dansfeest gehad en daarna veel enthousiaste reacties! Rick leeft zich van tevoren goed in (voorbespreking en aanlevering van onze favoriete nummers) en weet ter plekke heel goed in te spelen op het publiek (o.a. verzoeknummers). Perfect tot in details (verzoek tot wild nummer even afgestemd met de organisatie, rustige muziek bij het opruimen, etc). Aanrader!

Jacqueline, 1 juli 2017

Ons bruiloftsfeest is een enorm succes geworden dankzij Rick. De communicatie vooraf was uitstekend, professioneel en hij reageerde zeer snel op onze berichten. We hebben vooraf een zeer fijn gesprek gehad en onze wensen kenbaar kunnen maken. Dit is ook allemaal perfect in praktijk gebracht door Rick (wensen qua openingsdans, muziekstijl en verzoeknummers). Rick kwam zelf ook met (goede) adviezen. De gasten waren allemaal positief over het feest, de dansvloer was constant bezet en dat is het beste compliment voor Rick. Mooie opbouw, goede muziek en goede verlichting. Kortom een echte aanrader!

pieter, 31 mei 2019 (bruiloft)

DJ Rick Snel heeft fantastisch gedraaid op ons huwelijk. Vanaf het begin voelde hij het publiek goed aan, waardoor het van begin tot eind één groot feest was. Heel de avond werd er gedanst! Met de lichtshow erbij was het helemaal af. Heel vet, zonder ‘over the top’ te zijn. In aanloop naar ons huwelijk was de communicatie met Rick ook erg soepel; heel prettig! Hij denkt goed mee, en voelt goed aan wat past bij de mensen voor wie hij zal draaien. Absoluut aan te bevelen aan iedereen!

astrid, 27 mei 2019 (50ste verjaardag)

Rick is een fantastische DJ, hij voelt perfect aan wat er gedraaid moet worden met een flinke dosis humor!! Het was een fantastisch feest , heel veel gasten vroegen hoe ik aan Rick kwam ! Bedankt Rick !! Xxx

ditte, 8 januari 2019 (bedrijfsfeest)

Ik en mijn collega’s hebben lekker staan dansen op ons personeelsfeest, hele fijne allround dj ook qua communicatie; goed bereikbaar, denkt graag mee en flexibele houding.

Rogier, 15 mei 2018 (bruiloft)

Onze wens was om van het feest op ons huwelijk ook echt een groot feest te maken waarbij iedereen uit zijn dak kon gaan en Rick heeft deze meer dan vervuld! Vanaf moment één dat we samen met de gasten op de dansvloer stonden is er heel hard gefeest en tot en met het slot is er geen enkel moment geweest dat de feestvreugde ook maar het kleinste beetje is afgenomen. De voorbespreking en het kunnen leveren van input was heel fijn en heeft Rick super invulling aan gegeven, maar daarbij wel heel goed op de avond zelf de sfeer aangevoeld in hier op ingespeeld. Samen met zijn vaste licht- en geluidsman hebben ze alles keurig netjes op tijd opgebouwd en afgebouwd zonder dat we daar iets van hebben gemerkt. Kortom: Rick je was fantastisch!

Yvette, 12 juli 2018 2018 (bruiloft)

DJ Rick heeft gedraaid op onze bruiloft en het optreden was super! Ondanks dat we geen openingsdans hadden, heeft hij ons toch op een leuke manier zover gekregen en er zo ook voor gezorgd dat de voetjes snel van de vloer gingen! Ook verzoek nummers vooraf en op de avond zelf waren geen probleem. Iedereen heeft een top avond gehad! De communicatie vooraf was ook goed. Altijd op tijd en de afspraken nagekomen. Alles verliep heel soepel.

Simon, 6 mei 2018 (bruiloft)

Rick heeft ’s avonds op onze bruiloft gedraaid. Hij heeft onze verwachtingen (veel positieve reviews op zijn pagina) meer dan waar gemaakt! Rick voelde de sfeer enorm goed aan, waardoor het een hele leuke avond is geworden. Zowel jong als oud heeft zich goed vermaakt en we hebben ook veel complimentjes gekregen van alle gasten over de muziek.

Nicolien, 10 november 2017 (bruiloft)

Wij hebben genoten van de avond die Rick op ons bruiloftsfeest heeft verzorgd. Hij voelde goed aan waar behoefte aan was qua muziek. De dansvloer is van begin tot eind geen minuut leeg geweest! Ook de communicatie vooraf hebben wij als zeer prettig ervaren.

Heb je nog vragen? Stuur een bericht!