Selecteer een pagina

Only the Best

De beste, herkenbare en dansbare muziek

Ik ben gewend om voor een breed publiek te draaien. Herkenbaarheid en dansbaarheid staan voorop. Meer weten? Neem dan contact op.

 

 

INFO:

Muziek verzorgen is mijn beroep. Ik draai gemiddeld tussen de 40 en 60 keer per jaar: op kleine en grote feesten, bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Mijn passie gecombineerd met jarenlange ervaring zorgen voor een geslaagd feest.

MUZIEKSTIJL:

Altijd herkenbaar en dansbaar: 70s 80s 90s, top 40. Aangepast aan uw feest. Het juiste nummer op het juiste moment, daar draait het om! Verzoekjes zijn altijd mogelijk. Achtergrondmuziek, house sets, themafeesten, mijn diversiteit is groot. Je mag van tevoren een lijst met je favoriete muziek doorsturen. Verzoekjes op de avond zelf zijn ook altijd mogelijk.

APPARATUUR, LICHT EN GELUID:

Licht en geluid kan voor een mooie prijs geregeld worden.

 

 

PRIJZEN:

Ik ben al vanaf €300 te boeken. De prijs is afhankelijk van de lengte van het optreden, de plaats en de hoeveelheid apparatuur die er moet worden meegenomen.

MEER INFORMATIE:

Je mag altijd een berichtje sturen als je wat meer wilt weten. Muzikale voorkeuren kunnen besproken worden en mijn vele ervaringen op diverse gelegenheden deel ik graag met je. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik hoor graag uw wensen! Dit mag via ricksnel@me.com of via het contact-venster hier beneden aan de pagina.

Rick

 

Testimonials

 

 

Fantastisch dansfeest gehad en daarna veel enthousiaste reacties! Rick leeft zich van tevoren goed in (voorbespreking en aanlevering van onze favoriete nummers) en weet ter plekke heel goed in te spelen op het publiek (o.a. verzoeknummers). Perfect tot in details (verzoek tot wild nummer even afgestemd met de organisatie, rustige muziek bij het opruimen, etc). Aanrader!

Fieke

 

 Onlangs hebben wij een 80s en 90s feest georganiseerd omdat wij beiden 40 jaar waren geworden. Rick ken ik vanuit de tijd dat hij nog in een band speelde en had begrepen dat hij inmiddels volledig als dj/producer werkzaam is. Vooraf hebben wij de avond en muziekkeuze besproken en hier neemt hij goed detijd voor en denkt ook zeker mee. Wij hebben Rick de vrijde hand gegeven, om op basis van zijn ervaring er een topfeest van te maken en dat is dan ook meer dan geslaagd! Zowel wij als onze gasten waren zeer enthousiast over de locatie alsmede de muziek en sfeer die Rick wist neer te zetten. Al met al een topfeest en wij kunnen Rick dan ook van harte aanbevelen!

Dennis en Astrid

 

 

Echt een feest gevierd waar het dak van af ging. DJ Rick begreep precies welke muziek we wilden horen en heeft iedereen aan het dansen gekregen! Top! Heel erg bedankt!

Gilene

 

 

Ons bruiloftsfeest is een enorm succes geworden dankzij Rick. De communicatie vooraf was uitstekend, professioneel en hij reageerde zeer snel op onze berichten. We hebben vooraf een zeer fijn gesprek gehad en onze wensen kenbaar kunnen maken. Dit is ook allemaal perfect in praktijk gebracht door Rick (wensen qua openingsdans, muziekstijl en verzoeknummers). Rick kwam zelf ook met (goede) adviezen. De gasten waren allemaal positief over het feest, de dansvloer was constant bezet en dat is het beste compliment voor Rick. Mooie opbouw, goede muziek en goede verlichting. Kortom een echte aanrader!

Jacqueline

Rick weet de sfeer erin te brengen en te houden! Al onze verzoekjes zijn gedraaid. Het was fantastisch!

Ton en Lydia

 

 

Op 30-6 rick snel geboekt als DJ op onze bruiloft. Na een fijn kennismakings gesprek en het doorspreken van onze wensen had ik direct het idee dat we op de juiste weg zaten. Op de avond zelf voelde rick de sfeer perfect aan niet teveel gepraat maar niet onpersoonlijk. Wij zouden voor een volgend feest zeker terug komen bij Rick. 

Jhulien

Mis het niet

Openbare optredens

De meeste feesten waar ik draai zijn besloten. Als je graag een optreden wilt bezoeken, dan kan je het beste eens komen kijken in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Hier organiseer ik een paar keer per jaar We Love 70s 80s en We Love 90s!.

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
4101 NG Culemborg

Als je vragen hebt schroom dan niet en laat dan een berichtje achter.

Ik denk graag met je mee om je ideeën te realiseren!