RICK SNEL

allround DJ voor uw bruiloft, evenement, bedrijfsfeest en verjaardag
Only the Best

De beste, herkenbare en dansbare muziek

Als DJ draai ik vaak voor een breed publiek qua leeftijd en muzieksmaak. Voor mij staan herkenbaarheid en dansbaarheid voorop, aangepast aan jouw feest. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

DJ voor bruiloften, verjaardagen, evenementen en bedrijfsfeesten 

INFO

Muziek verzorgen is mijn beroep. Ik draai gemiddeld tussen de 40 en 60 keer per jaar op kleine en grote feesten, bruiloften, verjaardagen, evenementen en bedrijfsfeesten. Mijn passie gecombineerd met jarenlange ervaring zorgen voor een geslaagd feest.

MUZIEKSTIJL

Altijd herkenbaar en dansbaar: 70s 80s 90s en top 40, aangepast aan jouw feest. Het juiste nummer op het juiste moment, daar draait het om. Muzikale verzoekjes op de avond zelf zijn altijd mogelijk.

APPARATUUR, LICHT EN GELUID

Licht en geluid kan ik voor een mooie prijs regelen.

PRIJZEN

Ik ben al vanaf €450 te boeken, de prijs is afhankelijk van de lengte van het optreden, de afstand naar de locatie en welke show er wordt geboekt. Verderop deze pagina zie je het overzicht van de diverse shows en prijzen.

 

Een goede match

Een goede match is zowel voor jou als voor mij erg belangrijk. Het is fijn als het persoonlijk klikt, en uiteraard moet de stijl muziek aansluiten bij uw wensen. Zo ben ik geen type DJ die je op een Hollandse avond neerzet om vervolgens alle platen aan elkaar te gaan praten. Mijn kracht ligt in het mixen van diverse muziekgenres voor een breed publiek.

 

Prijzen

Hieronder zie je de prijzen van de beschikbare shows. Alle prijzen zijn exclusief 9% btw en berekend op een aanwezigheid van 240 minuten.

Testimonials
 
 

Ons bruiloftsfeest is een enorm succes geworden dankzij Rick. De communicatie vooraf was uitstekend, professioneel en hij reageerde zeer snel op onze berichten. We hebben vooraf een zeer fijn gesprek gehad en onze wensen kenbaar kunnen maken. Dit is ook allemaal perfect in praktijk gebracht door Rick (wensen qua openingsdans, muziekstijl en verzoeknummers). Rick kwam zelf ook met (goede) adviezen. De gasten waren allemaal positief over het feest, de dansvloer was constant bezet en dat is het beste compliment voor Rick. Mooie opbouw, goede muziek en goede verlichting. Kortom een echte aanrader!

Jacqueline

Rick weet de sfeer erin te brengen en te houden! Al onze verzoekjes zijn gedraaid. Het was fantastisch!

Ton en Lydia

 

 

Op 30-6 Rick Snel geboekt als DJ op onze bruiloft. Na een fijn kennismakings gesprek en het doorspreken van onze wensen had ik direct het idee dat we op de juiste weg zaten. Op de avond zelf voelde rick de sfeer perfect aan niet teveel gepraat maar niet onpersoonlijk. Wij zouden voor een volgend feest zeker terug komen bij Rick. 

Jhulien

Hoe gaat het in zijn werk?

Mochten we een overeenstemming hebben gevonden dan gaan we inhoudelijk aan de slag. Denk hierbij aan zaken als:

  • Tijd van aankomst voor het opbouwen
  • Locatie
  • Laden en lossen
  • Parkeren
  • Kledingvoorschriften
  • Verloop / invulling van de avond
  • Favoriete nummers
  • Afsluiting van de avond
  • Betaling

 

Ik ben ook in te huren in combinatie met trompettist Willem Pluk, een verrassende live sensatie: wij zetten elk feest gegarandeerd op zijn kop!

AGENDA 2019

7 februari (congres, Lent)

9 februari (We Love 90s, Culemborg)

22 februari (Classic Albums Live, Beusichem)

16 maart (50ste verjaardag, Made)

21 maart (congres, Nijmegen)

23 maart (We Love 70s 80s, Culemborg)

29 maart (50ste verjaardag, Eindhoven)

30 maart (bruiloft, Loosdrecht)

13 april (40ste verjaardag, Heumen)

19 april (bruiloft, Eindhoven)

20 april (50ste verjaardag, Wijchen)

3 mei (bruiloft, Uitgeest)

11 mei (We Love 90s, Culemborg)

18 mei (bruiloft, Driebergen-Rijsenburg)

22 mei (bedrijfsfeest, Amsterdam)

25 mei (jubileumfeest, Utrecht)

26 mei (Good Vibes Concert, Culemborg)

1 juni (verjaardag, Hellevoetsluis)

15 juni (bruiloft, Den Haag)

21 juni (40ste verjaardag, Utrecht)

22 juni (We Love 70s 80s, Culemborg)

28 juni (40ste verjaardag, Beusichem)

29 juni (bruiloft, Beers)

5 juli (bruiloft, Leiden)

12 juli (bruiloft, Kaatsheuvel)

19 juli (bruiloft, Almere)

27 juli (60ste verjaardag, Rotterdam)

30 augustus (bruiloft, Nijmegen)

6 september (bruiloft, Velserbroek)

7 september (bruiloft, Hoorn)

28 september (verjaardag, Zevenhuizen)

Testimonials
 
Fantastisch dansfeest gehad en daarna veel enthousiaste reacties! Rick leeft zich van tevoren goed in (voorbespreking en aanlevering van onze favoriete nummers) en weet ter plekke heel goed in te spelen op het publiek (o.a. verzoeknummers). Perfect tot in details (verzoek tot wild nummer even afgestemd met de organisatie, rustige muziek bij het opruimen, etc). Aanrader!

Fieke

 

Onlangs hebben wij een 80s en 90s feest georganiseerd omdat wij beiden 40 jaar waren geworden. Rick ken ik vanuit de tijd dat hij nog in een band speelde en had begrepen dat hij inmiddels volledig als dj/producer werkzaam is. Vooraf hebben wij de avond en muziekkeuze besproken en hier neemt hij goed detijd voor en denkt ook zeker mee. Wij hebben Rick de vrijde hand gegeven, om op basis van zijn ervaring er een topfeest van te maken en dat is dan ook meer dan geslaagd! Zowel wij als onze gasten waren zeer enthousiast over de locatie alsmede de muziek en sfeer die Rick wist neer te zetten. Al met al een topfeest en wij kunnen Rick dan ook van harte aanbevelen!

Dennis en Astrid

 

Echt een feest gevierd waar het dak van af ging. DJ Rick begreep precies welke muziek we wilden horen en heeft iedereen aan het dansen gekregen! Top! Heel erg bedankt!

Gilene

Veel gestelde vragen

 

Wat is het verschil tussen de basic en de full show?

Bij de basisshow neem ik alleen mijn eigen dj apparatuur (mixer) en dj booth mee. Licht en geluid niet. Dit geldt vaak voor locaties waarbij licht en geluid al aanwezig is.

 

Wat voor soort licht neem je mee?

Voor de full show nemen wij diverse led-lampen, 2 movingheads, diverse lichteffecten, een nevelmachine en een laser mee. Voor de big show is dit nog meer uitgebreid. 

Wordt de opbouwtijd ook berekend?

Nee. Voor het opbouwen hebben wij 1,5 uur nodig en voor het afbouwen ongeveer 1 uur. Deze uren worden niet meegerekend.

 

De betaling, hoe werkt dat?

De betaling dient in zijn geheel vooraf betaald te zijn en gaat per factuur.

Wij willen voor onze openingsdans diverse nummers aan elkaar laten mixen. Kan jij dat doen?

Jazeker, voor €50 mix ik jullie openingsdans geheel naar jullie wensen.

 

Doe je ook aan verzoekjes?

Ja dit is zeker mogelijk. Dit kan op de avond zelf, maar je mag ook van tevoren een lijst met je favoriete nummers aan mij doorgeven. Dan neem ik deze mee in mijn dj set.

GARANTIE

Ik heb een groot netwerk van dj’s en boekingskantoren. In geval van nood is er zo een reserve dj geregeld. 

 

REKEN JE REISKOSTEN?

Ik woon in Culemborg, een stad centraal gelegen in Nederland. Voor afstanden die binnen het uur te bereiken zijn worden geen reiskosten berekend.