Rick Snel

De allround DJ voor een geslaagd feest

 

 

* INFO

Rick is een DJ uit Culemborg en draait gemiddeld tussen de 40 en 70 keer per jaar: op kleine en grote feesten, bruiloften en bedrijfsfeesten.

 

* MUZIEKSTIJL

Altijd herkenbaar en dansbaar: o.a. classics, 90’s, disco en top 40. Aangepast aan uw feest. Het juiste nummer op het juiste moment, daar draait het om! Verzoekjes zijn ook altijd mogelijk.

 

* APPARATUUR, LICHT EN GELUID

Rick beschikt over eigen apparatuur en een goede geluidsinstallatie tot 150 man. Licht kan ook voor een goede prijs geregeld worden.

 

* MEER INFORMATIE

Je mag altijd een berichtje sturen als je wat meer wilt weten. Muzikale voorkeuren kunnen besproken worden. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik hoor graag uw wensen!

 

Meer

Only the Best

De beste, herkenbare en dansbare muziek

Ik ben gewend om voor een breed publiek te draaien. Herkenbaarheid en dansbaarheid staan voorop. Meer weten? Neem dan contact op.

Testimonials

What People are Saying

“Leeft zich goed in”

“Fantastisch dansfeest gehad en daarna veel enthousiaste reacties! Rick leeft zich van tevoren goed in (voorbespreking en aanlevering van onze favoriete nummers) en weet ter plekke heel goed in te spelen op het publiek (o.a. verzoeknummers). Perfect tot in details (verzoek tot wild nummer even afgestemd met de organisatie, rustige muziek bij het opruimen, etc). Aanrader!”

Fieke

“Top feest”

“Onlangs hebben wij een 80s and 90s feest georganiseerd omdat wij beiden 40 jaar waren geworden. Rick ken ik vanuit de tijd dat hij nog in een band speelde en had begrepen dat hij inmiddels volledig als dj/producer werkzaam is. Vooraf hebben wij de avond en muziek keuze besproken en hier neemt hij goed de tijd voor en denkt ook zeker mee. Wij hebben Rick de vrije hand gegeven, om op basis van zijn ervaring, er een top feest van te maken en dat is dan ook meer dan geslaagd! Zowel wij als onze gasten waren zeer enthousiast over de locatie alsmede de muziek en sfeer die Rick wist neer te zetten.
Al met al een topfeest en kunnen Rick dan ook van harte aanbevelen! “

Dennis en Astrid

“My -go-to-guy- for many things”

“Been working with Rick Snell for the past two years in many different situations and set-ups.
Easy to work with and always prepared and professional. Great ideas and a great ear for productions and sounds.
My “go-to-guy” for many things.”

Kristoffer

“Prettige persoonlijkheid”

“Luistert goed, uiteraard op muzikaal vlak maar ook wat de wens van de opdrachtgever is.
Prettige persoonlijkheid om mee te werken, werk snel en creatief!”

Maedy

Mis het niet

Openbare optredens

De meeste feesten waar ik draai zijn besloten. Als je graag een optreden wilt bezoeken, dan kan je het beste eens komen kijken in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Hier organiseer ik een paar keer per jaar We Love 70s 80s 90s en We Love 90s 00s 10s.

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
4101 NG Culemborg

Laat een berichtje achter

Als je vragen hebt schroom dan niet een berichtje achter te laten.

Ik denk graag met je mee om je ideeën te realiseren!