DJ RICK SNEL

allround DJ voor uw bruiloft, evenement, bedrijfsfeest en verjaardag

INFO

Muziek verzorgen is mijn beroep. Ik draai gemiddeld tussen de 40 en 60 keer per jaar op kleine en grote feesten, bruiloften, verjaardagen, evenementen en bedrijfsfeesten. Mijn passie gecombineerd met jarenlange ervaring zorgen voor een geslaagd feest.

MUZIEKSTIJL

Altijd herkenbaar en dansbaar: 70s 80s 90s en top 40, aangepast aan jouw feest. Het juiste nummer op het juiste moment, daar draait het om. Muzikale verzoekjes op de avond zelf zijn altijd mogelijk.

MR. TRUMPET

Ik ben ook te boeken in combinatie met trompettist Willem Pluk. Hij weet een goede live-feel te geven aan mijn set. Wij zetten gegarandeerd ieder feest op zijn kop!

 

Een goede match

Een goede match is zowel voor jou als voor mij erg belangrijk. Het is fijn als het persoonlijk klikt, en uiteraard moet de stijl muziek aansluiten bij uw wensen. Zo ben ik geen type DJ die je op een Hollandse avond neerzet om vervolgens alle platen aan elkaar te gaan praten. Mijn kracht ligt in het mixen van diverse muziekgenres voor een breed publiek.

 

Bruiloften:

Ik heb veel ervaring met het draaien op bruiloften. Ik vind het erg leuk om voor een breed publiek te draaien. Muziek vanaf de jaren 70 tot de huidige top 40 ken ik op mijn duimpje. Van Elvis Presley tot The Black Eyed Peas, van Earth Wind & Fire tot Ed Sheeran: mijn taak is dat zowel jong als oud op de dansvloer staan!

Mocht je nog tips willen hebben voor jouw bruiloft dan kan ik die ook met je delen.

Prijzen

Hieronder zie je de prijzen van de beschikbare shows. Alle prijzen zijn exclusief 9% btw en berekend op een aanwezigheid van 240 minuten.

Testimonials
 
 

Ons bruiloftsfeest is een enorm succes geworden dankzij Rick. De communicatie vooraf was uitstekend, professioneel en hij reageerde zeer snel op onze berichten. We hebben vooraf een zeer fijn gesprek gehad en onze wensen kenbaar kunnen maken. Dit is ook allemaal perfect in praktijk gebracht door Rick (wensen qua openingsdans, muziekstijl en verzoeknummers). Rick kwam zelf ook met (goede) adviezen. De gasten waren allemaal positief over het feest, de dansvloer was constant bezet en dat is het beste compliment voor Rick. Mooie opbouw, goede muziek en goede verlichting. Kortom een echte aanrader!

Jacqueline

Rick weet de sfeer erin te brengen en te houden! Al onze verzoekjes zijn gedraaid. Het was fantastisch!

Ton en Lydia

 

 

Wat een top DJ! Ten eerste wilde wij graag een openingsdans op de feestavond doen en daarvoor een aantal nummers mixen. Het mixnummer was helemaal naar onze wens en zat heel snel in onze mailbox, snelle service dus! De communicatie is ook heel fijn verlopen. Als wij met vragen of wensen zaten, werd daar altijd goed en snel over meegedacht door Rick. En dan uiteraard de feestavond zelf, wat een feest kan Rick bouwen. Hij voelde de sfeer heel goed aan, waardoor al heel snel de voetjes (zelfs van de 50plussers :P) van de vloer gingen. Alle soorten platen liepen vloeiend over in elkaar: Verzoekplaten van onze gasten, Rick zijn eigen inbreng en creativiteit natuurlijk en wij hadden als bruidspaar zelf een aantal nummers die wij heel graag wilde horen op het feest (een aantal dagen van tevoren die nummers aan Rick doorgegeven). Als jullie dus een zeer geslaagde feestavond willen, is Rick de juiste DJ!

Tom en Irene

Hoe gaat het in zijn werk?

Mochten we een overeenstemming hebben gevonden dan gaan we inhoudelijk aan de slag. Denk hierbij aan zaken als:

  • Tijd van aankomst voor het opbouwen
  • Locatie
  • Laden en lossen
  • Parkeren
  • Kledingvoorschriften
  • Verloop / invulling van de avond
  • Favoriete nummers
  • Afsluiting van de avond
  • Betaling

 

Veel gestelde vragen

 

Ik wil ook licht inhuren, kan dat?

Jazeker, ik werk samen met mijn vaste lichtman, informeer naar de mogelijkheden.

 

Draai je alles?

Nee, voor skihut muziek en een avond Nederlandstalig moet je niet bij mij zijn. 🙂

Wordt de opbouwtijd ook berekend?

Nee, die neem ik voor mijn rekening.

 

De betaling, hoe werkt dat?

De betaling dient in zijn geheel vooraf betaald te zijn en gaat per factuur.

Kan jij voor onze openingsdans diverse nummers aan elkaar mixen? 

Jazeker, voor €50 mix ik jullie openingsdans geheel naar jullie wensen.

 

Doe je ook aan verzoekjes?

Ja dit is zeker mogelijk. Dit kan op de avond zelf, maar je mag ook van tevoren een lijst met je favoriete nummers aan mij doorgeven. Dan neem ik deze mee in mijn dj set. Een link sturen van je Spotify playlist is ook mogelijk.

GARANTIE

Ik heb een groot netwerk van dj’s en boekingskantoren. In geval van nood is er zo een reserve dj geregeld. 

 

REKEN JE REISKOSTEN?

Ik woon in Culemborg, een stad centraal gelegen in Nederland. Voor afstanden die binnen het uur te bereiken zijn worden geen reiskosten berekend.